top of page

Bağımsız Denetim




  • Faaliyetleriniz, sektörünüz, mevzuat ve standartların derinlemesine anlaşılması suretiyle denetiminizi ele alıyor ve paydaÅŸlarınıza yapılan raporlamanın ÅŸeffaflığı aracılığıyla iÅŸletmenize güvenle deÄŸer katmanıza yardımcı oluyoruz.


  • Ä°ÅŸ yapma kurallarının birçoÄŸu deÄŸiÅŸtiyse de temelleri deÄŸiÅŸmedi. Yatırımcı beklentilerini karşılamak için öncelikle finansal tablolarınızdaki bilgilerin eksiksiz, doÄŸru ve gerçeÄŸe uygun sunumu önem arz ediyor.


  • Denetim, hem ÅŸirketinizin hem de genel anlamda finansal sistemin güvenilirliÄŸi için kilit rol oynamaktadır. Aynı zamanda, denetim, yatırımcıların şüpheciliÄŸi ve finansal olmayan bilgiler dahil olmak üzere ÅŸirket bilgilerinin 7/24 incelenmesi ile ÅŸekillenen ve hızla geliÅŸen kurumsal raporlama ortamına ayak uydurmak zorundadır.


  • Tüm sektörlerden uzmanlar ile iÅŸ birliÄŸi içinde çalışarak ulusal ve uluslararası muhasebe ve raporlama standartlarına uygun bir ÅŸekilde raporlama yapılması için uzmanlığımızı sunmaktayız. Yasal veya özel amaçlı finansal tabloların bağımsız denetimini yürütmekle birlikte özel konularda uzman görüşleri hazırlayabiliriz ve güvence ihtiyacı olan hususlarda sizlere yardımcı olabiliriz. Finansal tabloların denetiminin yanı sıra, risk, süreç ve teknoloji hizmetleri ekibimiz, ÅŸirket yönetiminin en iyi bilgiye dayanarak kararlar almasına yardımcı olur. Önerilerimiz ve ortaya koyduÄŸumuz bağımsız güvence bugünün karmaşık iÅŸ ortamında çok deÄŸerli bir koruma saÄŸlamaktadır.

Bakay YMM

bottom of page